Oldal: 1 / 3 123 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (25) összesen

Téma: Linképítés by SEOmarketing.ro

Adminisztrátor WSzP logója
    Hely
    Erdély.MArosvásárhely
    Összes hozzászólás
    1,129

Thumbs up Linképítés by SEOmarketing.ro

Gondolom, hallottatok már a SEOmarketing.ro katalógusbeküldéses linképítés ajánlatáról. Minisite: http://linkepites.co/
    Innen a fórumról is nagyon sokan éltek már a lehetőséggel, nagyon örülnék, ha többen megosztanátok a tapasztalataitokat, véleményeteket.
    Köszönöm.
    Utoljára módosítva: WSzP által : 2011.01.26. 01:25
    Linképítés 200 magyar nyelvű katalógusba 200 egyedi leírással: €147
    Keresőbarát honlapkészítés egyedi designnal, HTML5 és Ruby on Rails

Junior Member
    Összes hozzászólás
    27
    Először is rettentő korrektnek tartom a hozzáállásod. Szerintem gyorsan és pontosan dolgoztatok, én elégedett vagyok a szolgáltatással.
    Elég friss a dolog, de természetesen megosztom a tapasztalatomat. Pár napja fejeztétek be a megbízást és az ígért kettő kulcsszóra máris a legjobb pozícióba kerültem a google szemszögéből!
    Ráadásul relatív rövid idő alatt sikerült véghezvinni, hiszen 2-3 hét alatt megcsináltátok.
    Remélem látogatót is hoznak ezek a kulcsszavak.
    Én, mint kezdő eljutottam egy szintre ( 100-120 egyedi link) ahonnan nem tudtam továbblépni a link építés rögös területén. Főként időhiány, katalógus hiány, bár az utóbbit inkább kapcsolat hiánynak nevezném és az egyedi leírások készítése nehézségei miatt (bár ezt lehet túlkomplikáltam). A többi kezdőnek azt tudnám ajánlani az elmúlt 5-6 hónap tapasztalataiból, hogy a kulcsszavakat kellő körül tekintéssel válasszák ki.
    Én mindenképpen csak ajánlani tudom a szolgáltatást.

Köszönöm WSzP, neked és a munkatársaidnak!

Junior Member
    Összes hozzászólás
    6
    Gondolkodom, hogy kipróbálom ezt a szolgáltatást. Jó lenne, ha írnátok páran véleményt. Esetleg tudtok mást aki vállal ilyen munkát? csak az összehasonlíthatóság és a verseny kedvéért... (privátban jöhet)

köszi

Senior Member
    Összes hozzászólás
    113
    olyan kérdésem, lenne, hogy ez a garantált elfogadásáosból a 200-as a legnagyobb csomag, vagy tudsz nagyobbat is?

Hely
    Erdély.MArosvásárhely
    Összes hozzászólás
    1,129
    Idézet Xefande eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    olyan kérdésem, lenne, hogy ez a garantált elfogadásáosból a 200-as a legnagyobb csomag, vagy tudsz nagyobbat is?
    Sajnos nem, ahogy nő a katalógusok száma, úgy romlik az arány és 600 magasságában már csak olyan 50-60% három hónap után. Ezért is nincsenek benne azok a nagyobb csomagok az árajánlatban. Ha pedig az oldal már volt beküldve ide-oda, akkor a 600 nem is teljesíthető, még nagyon kitágítva a katalógus értelmezését sem.

Senior Member
    Összes hozzászólás
    147
    Szerintem egy kis elírás van a képen, a saját listánál 300 szerepel, ami gondolom inkább 200 akar lenni.

Hely
    Erdély.MArosvásárhely
    Összes hozzászólás
    1,129
    Idézet Benedictus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem egy kis elírás van a képen, a saját listánál 300 szerepel, ami gondolom inkább 200 akar lenni.
    Köszi szépen. Most ezt nem módosítom, de hamarosan elkészül az oldal új verziója.

Senior Member
    Összes hozzászólás
    425
    Én nem vettem még igénybe a szolgáltatást, de mint katalógusgazda, kiemelném és egyben megdícsérném Palma munkáját. Kreatív, egyedi szöveget tud gyártani, és alapos munkát végez.

A szolgáltatásban csak az zavar, hogy Magyarországon belül nem tudok fizetni, de ez érthető a romániai cég székhelye miatt.

Arni

SEO-TITÁN
    Hely
    Sin City
    Összes hozzászólás
    267
    Huhh, hogy ez eddig nem jutott eszembe! Természetessé vált, igen, hogy Palma kitűnő munkát végez. Bár egy katalógusom van, de szórja rendesen, irányelveknek és a szabályzatomnak megfelelően! Dicséret érte, nyugodtan merem ajánlani, lehet még a végén én is igénybe veszem, ha kezeim közé kerül egy erősebb kulcsszó!
    Üdv.: B@l@'zs

Junior Member webstars logója
    Hely
    Budapest
    Összes hozzászólás
    7
    Bár én se próbáltam még ki a szolgáltatást de mint katalógus üzemeltető szakbarbár Palma munkáját csak dicsérni tudom. Az általa beküldött linkek minőségéből ítélve jól jár a megrendelő mert nem csak 200 linkje lesz hanem 200 értékes hivatkozása. NA EZ a NEM MINDEGY.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •